Bestaande camerabeveiliging schiet steeds vaker te kort

Bestaande camerabeveiliging schiet steeds vaker te kortMovie All Is Lost (2013)

Bestaande camerabeveiliging schiet steeds vaker te kort

Traditionele bewakingscamera’s houden overal de wacht, maar toch schieten deze camerasystemen steeds vaker te kort. Het afschrikkende effect van lijkt te zijn uitgewerkt en inbrekers slaan, met het hoofd afgewend van de camera, gewoon hun slag. Zij weten als geen ander dat de pakkans heel laag is.

Dat deze camerasystemen te kort schieten ligt niet aan de camera’s, maar in het verwerken van de beeldinformatie. Veel camera’s blijken om te beginnen slecht afgesteld te zijn en bovendien vaak helemaal niet aangesloten op een meldkamer. En als dit wel het geval is dan blijkt het voortdurend uitlezen van tientallen beelden door een centralist een uiterst vermoeiende bezigheid te zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat centralisten na 30 minuten meer dan 50% van alle relevante camerabeelden missen. Maar de beelden worden toch ook opgenomen? Ja, dat klopt, maar deze beelden kunnen alleen achteraf worden geraadpleegd en dan is het leed natuurlijk al geschied.Movie Fifty Shades Darker (2017)

Invizi B.V. presenteert “De Digitale Surveillant”

Met de intelligente camera’s van het Digitale Surveillant Systeem behoort dit probleem tot het verleden. Bij het betreden van uw terrein alarmeren intelligente camera’s direct en volautomatisch. Er hoeft dus alleen aandacht aan de beelden geven te worden als het Invizi camerasysteem dit aangeeft. Het systeem voorkomt vals alarm opvolging en levert bovendien een geverifieerde melding zodat veiligheidsdiensten zoals PAC en politie direct kunnen worden ingeschakeld.

De efficiëntie van uw beveiliging stijgt hiermee enorm en inbrekers kunnen al in de kraag gegrepen worden nog voor dat zij bij u binnen zijn. Braakschade wordt zo beperkt of zelfs voorkomen. Bovendien bespaart u op de kosten voor onnodige vals alarm opvolgingen.

Met Invizi bent u inbrekers een stap voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *