Projecten

Metaalindustrie

Invizi verzorgt de toegangscontrole en complete beveiliging van diverse grote  bedrijfsterreinen en industriële complexen.  Neem contact met ons op voor meer informatie over dit project. 

Rijwielspeciaalzaak

Een cordon van actieve camera’s rondom het pand en op het dak beveiligt deze leverancier van exclusieve racefietsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit project.  

Transport en warehouse

De transportsector is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. De opslag van gevoelige producten vraagt om extra strenge veiligheidsmaatregelen. Onlangs heeft een forse uitbreiding plaatsgevonden  en is dit nieuwe magazijn door ons voorzien van speciale toegangscontrole en camerabeveiliging.  Neem contact met ons op voor meer informatie over dit project. 

Trucks en Trailers

Het opslagterrein van dit handelsbedrijf in tweedehands vrachtwagens  en trailers is door Invizi van intelligente camera’s voorzien. Geen enkele verplaatsing van voertuigen blijft sindsdien nog onopgemerkt. Na sluitingstijd resulteert het benaderen van het hekwerk of één van de schuifpoorten onmiddellijk in een stil beeldalarm naar de meldkamer. Bij onraad is de surveillance zeer snel ter plaatse. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit project. 

Project volgt

Project volgt

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?