Over ons

Voorkomen is beter dan genezen

Met intelligente camerabeveiliging bent u inbrekers een stap voor.

Invizi is ontstaan uit de samenwerking van 3 gespecialiseerde beveiligingsbedrijven. Samen bieden zij u een schat aan ervaring op het gebied van cameradetectie, veilige dataverbinding en alarmopvolging.

Invizi B.V. is gespecialiseerd in actieve camerabeveiliging. Door de inzet van intelligente HD-camera’s en slimme verbindingstechnieken maakt Invizi het mogelijk om niet alleen beelden te registreren maar ook te interpreteren. Hierdoor wordt er automatisch melding gemaakt als ongewenste personen zich op uw terrein begeven. Zo blijft u inbrekers een stap voor en kunnen deze op heterdaad worden betrapt 

Wij bieden een totaalconcept van installatie, detectie en alarmopvolging. Ontdek ook de voordelen van intelligente camerabeveiliging.

Camera's die weten wat ze zien

Snelle detectie

Met detectiecriteria is het mogelijk overal een denkbeeldige lijn te trekken. Intelligente camera’s kunnen zien wanneer deze lijn wordt overschreden en op dat moment treed de alarmfunctie in werking. (zie afbeelding). Zodoende worden indringers in een zeer vroeg stadium gesignaleerd en gaat geen kostbare tijd verloren.

Directe doormelding

Vervolgens wordt de alarmmelding met de bijbehorende afbeeldingen (snapschots) naar de alarmcentrale gestuurd. Afhankelijk van de situatie schakelen zij direct politie en hulpdiensten in. Op deze manier kunnen inbrekers  worden gepakt nog voor er schade is aangericht . 

Laat geen kostbare tijd verloren gaan!

Wilt u ook inbrekers een stap voor zijn?