Inbraken na lockdown weer fors in de lift

Interpolis voorspelt verdubbeling woninginbraken

Wees inbrekers een stap voor!

Invizi, juni 2021

Tijdens de lockdowns van 2020 en de eerste maanden van 2021 was het aantal inbraken fors lager dan in voorgaande jaren. Dat blijkt uit cijfers van de Inbraakbarometer van Interpolis. We bleven meer thuis en dat hield inbrekers weg.

Maar vanwege de versoepelingen trekken mensen nu weer meer van huis richting winkels en terrassen. Ook de zomervakantie komt in zicht en de mogelijkheden voor een vakantie in het buitenland nemen toe. Interpolis verwacht dat inbrekers in deze periode weer vaker zullen toeslaan en voorspelt op basis van de laatste cijfers zelfs een verdubbeling van de woninginbraken. Met name in de provincie Utrecht is al een sterke stijging te zien.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Neem daarom op tijd maatregelen. Schaf een goed alarmsysteem aan en overweeg daarbij een actief camerasysteem. Daarmee slaat u namelijk twee vliegen in één klap. Intelligente camera’s van Invizi houden uw woning of bedrijf 24/7 in de gaten en slaan automatisch alarm als er personen te dicht in de buurt van uw pand komen. Zo bent u deze zomer inbrekers een stap voor.

Bel 0416-724875 voor een offerte, of vraag een offerte aan.

Bron: Interpolis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *