7 voordelen van intelligente camera beveiliging

De 7 voordelen van intelligente camera beveiliging

7 voordelen van intelligente camerabeveiliging

Invizi richt zich op het voorkomen van inbraakschade door proactief te reageren. Hiervoor maken wij gebruik van camera’s de weten wat ze zien en zelf in actie komen.

Ontdek hier de 7 voordelen van intelligente camerabeveiliging.

1. Vroegtijdige detectie:
Bij intelligente camera beveiliging worden de beelden niet alleen opgenomen voor de volgende dag, maar vindt er direct een melding plaats zodra iemand zich in een ongewenst gebied begeeft.

2. Snelle opvolging
De camerameldingen gaan naar een 24/7 Video Desk die uitsluitend bij onraad razendsnel de surveillancedienst en de politie inschakelt. Hulpdiensten weten exact wat er aan de hand is en kunnen hierdoor snel en effectief reageren. Indringers worden op de live beelden gevolgd terwijl de politie onderweg is.

3. Voorkomen van schade
Met Invizi bent u inbrekers een stap voor. U benut veel kostbare tijd die normalerwijs verloren gaat. Door deze voorsprong neemt de pakkans en heterdaadkracht neemt enorm toe, en minstens zo belangrijk: braakschade wordt beperkt of zelfs geheel voorkomen!

4. Overal toepasbaar
Ons systeem kan overal in Nederland toegepast worden omdat wij gebruik maken van installateurs en surveillancebedrijven uit uw eigen regio. Dankzij de unieke Invizi-box is het systeem plug-and-play en wordt altijd automatisch een verbinding met de Video Desk tot stand gebracht.

5. Veiligheid
Sluit nooit zo maar camera’s aan op aan uw netwerk. U zet hiermee de digitale achterdeur wijd open en komt van de regen in de drup. Of is het bij u misschien al zo ver? Invizi is expert op dit gebied en maakt uitsluitend gebruik van veilige verbindingen.

6. Kwaliteit en continuïteit
De afstelling van de camera’s en het instellen van de software gebeurd altijd door eigen mensen! Invizi blijft te allen tijde eindverantwoordelijke voor en correcte werking.

7. Ook bij bestaande systemen
Bent u al in het bezit van een camerasysteem? Dan kunnen wij hier in de veel gevallen intelligentie aan toevoegen. Zo maakt u plotseling veel effectiever gebruik van uw bestaande camera’s.

Bel voor meer informatie 0416-724955 of vul het contactformulier in op www.invizi.nl 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *