Gold Label staat voor topkwaliteit

Gold Label staat voor topkwaliteit

GoldLabel G1 Hikvision logo Invizi

Gold Label
Bij “Gold Label” denk je meteen aan topkwaliteit. Want een gouden label krijg je natuurlijk niet zo maar. Tijdens de Olympische spelen krijgen alleen de allerbeste atleten een gouden plak.

Pareltjes van techniek
In de camerawereld hebben we ook toppers die op zeer hoog niveau presteren. En dan hebben we het over de nieuwe Gold Label lijn bewakingscamera’s van Hikvision. Dit zijn absolute pareltjes van techniek. Wij hebben er als Invizi B.V. ondertussen al heel wat uitgezet en we zijn bijzonder enthousiast over de resultaten. Vandaar dat we als Invizi deze cameralijn van harte kunnen aanbevelen.

 Invizi Gold Label bullet camera

Smartfuncties
De camera’s in de Gold Label lijn beschikken namelijk behalve over haarscherpe HD-beelden ook nog eens over meerdere intelligente smartfuncties zoals crossline, intrusion, object left en object taken instellingen. Zo kan de camera dus detecteren of een object uit de scene wordt weggenomen (b.v. bij diefstal), of dat een persoon een ruimte of gebied betreedt (b.v. bij inbraak).

24/7 Actieve beveiliging
Natuurlijk moet er dan wel direct actie ondernomen worden. Daarvoor hebben we nog een topper voor u in petto! Het Invizi digitale surveillant systeem biedt tegen een geringe vergoeding per week 24/7 controle over alle alarmmeldingen en stuurt indien nodig razendsnel hulpdiensten en politie aan. Professionele beveiliging op topniveau. U kunt dus met een gerust hart gaan slapen.

Invizi digiale surveillant
Invizi digitale surveillant, actieve camerabeveiliging.

Perfect beeld onder alle lichtomstandigheden
Alle Gold Label modellen zijn voorzien van True WDR van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven.Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren!

Controle op afstand
Door de software kunt u overal ter wereld de beelden van uw beveiligingscamera live zien, of beelden terugkijken. Hierdoor kunt u ook de staat van uw huis of bedrijf controleren als u op vakantie of zakenreis bent.

Elke gewenste zichthoek
De EXIR domes zijn voorzien van een 3MP lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. De camera’s zijn in verschillende beeldhoeken  leverbaar en ook in een varifocal uitvoering waarbij u eenvoudig achteraf de meest ideale zichthoek kunt bepalen.

Invizi Gold Label varifocal motorzoom

Eenvoudig montage
Nieuw in deze lijn is de aansluiting van de kabels direct in de camera. Dit zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare montage.

Gold Label aansluiting

Niet duur
Tot slot bewijst Hikvision dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Ook op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding is de Gold Label camera een absolute winnaar!

Invizi als kennispartner
Invizi B.V. heeft door de jaren heen een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van intelligente cameratechnieken. De steeds maar krachtiger wordende Video Analyse Software biedt ongekende mogelijkheden. Dit vereist een terdege kennis van de laatste stand van zaken. Daarnaast is een beveiligde verbinding via internet van groot belang zodat criminelen uw camera’s niet kunnen saboteren en zo uw computernetwerk kunnen binnendringen. Ook op dit gebied heeft Invizi B.V. alle kennis in huis. Bel voor meer informatie: 0416 – 724955.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *