Digitale surveillance heeft de toekomst!

Digitale Surveillance
Digitale Surveillance

Digitale surveillance heeft de toekomst!

Iedereen weet wat mobiele surveillance is. Dat zijn beveiligingsauto’s die ’s nachts langs rond rijden en  steekproefsgewijs controleren of alles nog in orde is. Nog steeds wordt dit als een waardevolle toevoeging op een beveiligingsplan gezien. Toch hebben we het hier in wezen slechts over enkele momentopnamen van hoogstens een paar minuten per nacht. Het overige deel van de nacht ontbreekt elk toezicht en hebben inbrekers alle tijd om toe te slaan. Als het alarm af gaat begint een race tegen de klok en is het in de regel te laat. De feiten liegen er niet om.

Met digitale surveillance  houden elektronische ogen een pand  full time in de gaten. Intelligente buitencamera’s die weten wat ze zien reageren meteen zodra er iemand op uw terrein of in de buurt van uw pand komt. Er vindt dus alarmering vooraf plaats. Dit geeft beveiligingsbedrijven een enorme voorsprong. Zij kunnen al voor u in actie komen nog voordat er daadwerkelijk is ingebroken. Bovendien leveren de camera’s live beeldinformatie van de toestand ter plaatse. Surveillanten weten hierdoor precies wat ze aan kunnen treffen (betekent een hoge pakkans). Inbraakschade wordt zo beperkt of zelfs helemaal voorkomen. De camera’s zijn 24/7 dag en nacht actief en er wordt door uw beveiligingsbedrijf alleen uitgereden als dit werkelijk nodig is. Dit levert ook nog eens een aanzienlijke kostenbesparing op.

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van digitale surveillance ten opzichte van mobiele surveillance. U krijgt gewoon veel meer veiligheid voor hetzelfde geld. Dat maakt de keuze wel erg gemakkelijk. Digitale surveillance heeft de toekomst! Bel daarom vandaag nog naar Invizi en stap ook over op het digitale surveillant systeem. Tel: 0416-724955

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *