Virtueel hekwerk houdt inbrekers buiten

Invizi digiale surveillant
Invizi digitale surveillant, intelligente camerabeveiliging.

Virtueel hekwerk houdt inbrekers buiten

Een hekwerk vormt al decennia lang het bekendste middel om uw terrein te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Er zijn dan ook hekwerken in vele soorten, maten en prijzen.

Sinds kort is hier een nieuw interessant soort hekwerk bij gekomen. Het virtuele hekwerk. Hierbij zetten intelligente camera’s op onzichtbare wijze de grens van een bedrijfsterrein af. Bij het overschrijden van een vooraf bepaalde virtuele grens wordt er automatisch via internet een melding verstuurd en een geluidsignaal en lichtsignaal geactiveerd. Ook kan de indringer met een waarschuwingsboodschap worden toegesproken.

In veel gevallen zal de indringer zich betrapt voelen en de aftocht blazen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de 24/7 Video Desk direct een surveillance auto of de politie inschakelen, ondertussen wordt de indringer door de centralist op de live camerabeelden nauwkeurig  in de gaten gehouden. De kans dat u op deze manier inbrekers buiten de deur houdt en braakschade wordt voorkomen is uiteraard aanzienlijk toegenomen.

Invizi B.V.  levert complete camerasystemen, inclusief mobiel surveillance en meldkamer opvolging.  Voor al uw beveiligingsvragen kunt u terecht bij:  invizi.nl  tel.  0416-724 955

Invizi, meer dan een veilig gevoel.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *